Pages

Followers

Hawtshawls Order form

Instagram
Customer Status : New Customer
Regular Customer
I want to purchase :
Full Name:
Email Address:
Contact Number :
Mailing Address(Home/Office/College) :
Poscode :
Items (Name/Code/Quantity) :
Alternative Code(s) In order your items is out of stock :

Please , EMAIL/SMS us by sending details after bank in which is Bank , Date , Time and Amount .

Present us ATTACHMENT OF SLIP RECEIPT , MMS , PRINT SCREEN OF ONLINE TRANSFER RECEIPT .

Payment Via :
Shipping Method :
Dateline of payment : Once Received confirmation From Hawtshawls
2 hours after replied
24 hours after replied

*Jika saya membuat payment lebih daripada 24jam dengan ini Order saya dibatalkan ( jika ada sebab sila beritahu dahulu) .

*Sila baca Terma dan syarat sebelum membuat pesanan ,

Dengan ini saya bersetuju dgn terma &syarat di atas : Ya

TERIMA KASIH atas Pesanan anda . ORDER anda akan dibalas dalam masa 24 Jam . Jika masih tidak mendapat invoice , sila Sms terus kepada kami. Tq


Form provided by Freedback.
Item(s) will be post via Pos Laju only in MALAYSIA. And POS LAJU . Sila pastikan emel anda betul sebelum submit order! Sila cek emel @ spam box @ junk mail dalam tempoh 48 jam setelah mensubmir order . Serious buyer only .

Saturday, September 2, 2017

Assalamualaikum .

Salam semua,

Sekian lama wany dah tak update blog . Sebanrnye dh lama dh wany stop menjadi Saudagar tudung ni hihihi. Kerana sekarang wany kan sudah berumah tangga and dah ada anak kecil jadi wany beralih kepada kerjaya yg sesuai dgn masa dan kudrat diri sendiri... hehehe .

ok wany nak bgtahu korang ni .. wany sekarang adalah INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT MARYKAY .. actually wany dh jadi user sejak 2 tahun yang lepas tapiii awal tahun 2017 baru wany sign up sebagai Consultant bertauliah .. Alhamdulillah .. 

so , kalau korang2 nak try poduk Marykay boleh contact wany okay .. mcm2 infi wany nk masukkan dalam ni tpi tunggu yee dr masa ke semasa .. tapiiii kalau korang nak tgk LATES UPDATE boleh tgk Instagram wany tauuu search @Beautywithwany.my atau Facebook Hazwani Hashim.

bye semua
take care Assalamualaikum

Assalamualaikum .

Salam semua,

Sekian lama wany dah tak update blog . Sebanrnye dh lama dh wany stop menjadi Saudagar tudung ni hihihi. Kerana sekarang wany kan sudah berumah tangga and dah ada anak kecil jadi wany beralih kepada kerjaya yg sesuai dgn masa dan kudrat diri sendiri... hehehe .

ok wany nak bgtahu korang ni .. wany sekarang adalah INDEPENDENT BEAUTY CONSULTANT MARYKAY .. actually wany dh jadi user sejak 2 tahun yang lepas tapiii awal tahun 2017 baru wany sign up sebagai Consultant bertauliah .. Alhamdulillah .. 

so , kalau korang2 nak try poduk Marykay boleh contact wany okay .. mcm2 infi wany nk masukkan dalam ni tpi tunggu yee dr masa ke semasa .. tapiiii kalau korang nak tgk LATES UPDATE boleh tgk Instagram wany tauuu search @Beautywithwany.my atau Facebook Hazwani Hashim.

bye semua
take care Assalamualaikum
 
Images by Freepik