Pages

Followers

Hawtshawls Order form

Instagram
Customer Status : New Customer
Regular Customer
I want to purchase :
Full Name:
Email Address:
Contact Number :
Mailing Address(Home/Office/College) :
Poscode :
Items (Name/Code/Quantity) :
Alternative Code(s) In order your items is out of stock :

Please , EMAIL/SMS us by sending details after bank in which is Bank , Date , Time and Amount .

Present us ATTACHMENT OF SLIP RECEIPT , MMS , PRINT SCREEN OF ONLINE TRANSFER RECEIPT .

Payment Via :
Shipping Method :
Dateline of payment : Once Received confirmation From Hawtshawls
2 hours after replied
24 hours after replied

*Jika saya membuat payment lebih daripada 24jam dengan ini Order saya dibatalkan ( jika ada sebab sila beritahu dahulu) .

*Sila baca Terma dan syarat sebelum membuat pesanan ,

Dengan ini saya bersetuju dgn terma &syarat di atas : Ya

TERIMA KASIH atas Pesanan anda . ORDER anda akan dibalas dalam masa 24 Jam . Jika masih tidak mendapat invoice , sila Sms terus kepada kami. Tq


Form provided by Freedback.
Item(s) will be post via Pos Laju only in MALAYSIA. And POS LAJU . Sila pastikan emel anda betul sebelum submit order! Sila cek emel @ spam box @ junk mail dalam tempoh 48 jam setelah mensubmir order . Serious buyer only .

Monday, August 15, 2016

BAWAL INSTANT SHAWL HASYA

Bawal Shawl Hasya ♡
Saya suka pakai BAWAL !!! EHHHH pakai SHAWL pun saya suka! Haaaaaa! Banyaknye kena beli . Dah tgh2 sendu gaji ni aduhaiii. Haaaaa mcm ni! JANGAN PENING2 gusar2 korang boleh jimat sekali dgn Bawal Shawl Hasya ni.


Harini pakai style Bawal esok pakai style Shawl pulak BESTNYA !!!
Panjang Shawl adalah 2.0 meter. Allah seronoknya senang nak lilit-lilit nak pusing2 mcm mana pon boleh lebar pulak 0.6m wahh takde nak nampak leher tu bila lilit tu.

Berapa harga ni ?????

HARGA kami tawarkan sangat -sangat mampu dimiliki tau . STUDENT , SEKTOR AWAM , SWASTA walhal SURI RUMAH PUN mampu .... Alhamdulillah.
Sehelai Rm **.** . Rm 50 ke ? Bukan bukan... Rm 45? Lagilah Bukan... Rm 40 .... bukan juga. Ok tunggu apa lg nak tahu harga boleh PM kami atau Whatsapp +0165661639


Kami bawakan rona warna Pastel kegemaran ramai masa kini. Sweet sweet gitu 
😊
 Material awning kami tak pakai Voile sebab apa? Sebab kami nak jaga tudung bila pin tak mudah tertetas so kami guna crepe dah la senang bentung sekali je iron banyak kali boleh pakai.

Saya juga open untuk BORONG seminum 11 helai sebab ada 11 warna. Boleh pilih! Harga? PM PM PM . 

Terima kasih semua.
Details :
BAWAL HASYA
Material 
Awning Bawal : Como Crepe
Shawl : Chiffon georgette ( Berat dan beralun)
Size : 2.0m x 0.6m

Tak panas! Mudah digayakan ! Effect muka tirus ! Labuh dan Selesa.
Whatsapp :016 5661639
Email : Hawtshawls@gmail.com














BAWAL INSTANT SHAWL HASYA

Bawal Shawl Hasya ♡
Saya suka pakai BAWAL !!! EHHHH pakai SHAWL pun saya suka! Haaaaaa! Banyaknye kena beli . Dah tgh2 sendu gaji ni aduhaiii. Haaaaa mcm ni! JANGAN PENING2 gusar2 korang boleh jimat sekali dgn Bawal Shawl Hasya ni.


Harini pakai style Bawal esok pakai style Shawl pulak BESTNYA !!!
Panjang Shawl adalah 2.0 meter. Allah seronoknya senang nak lilit-lilit nak pusing2 mcm mana pon boleh lebar pulak 0.6m wahh takde nak nampak leher tu bila lilit tu.

Berapa harga ni ?????

HARGA kami tawarkan sangat -sangat mampu dimiliki tau . STUDENT , SEKTOR AWAM , SWASTA walhal SURI RUMAH PUN mampu .... Alhamdulillah.
Sehelai Rm **.** . Rm 50 ke ? Bukan bukan... Rm 45? Lagilah Bukan... Rm 40 .... bukan juga. Ok tunggu apa lg nak tahu harga boleh PM kami atau Whatsapp +0165661639


Kami bawakan rona warna Pastel kegemaran ramai masa kini. Sweet sweet gitu 
😊
 Material awning kami tak pakai Voile sebab apa? Sebab kami nak jaga tudung bila pin tak mudah tertetas so kami guna crepe dah la senang bentung sekali je iron banyak kali boleh pakai.

Saya juga open untuk BORONG seminum 11 helai sebab ada 11 warna. Boleh pilih! Harga? PM PM PM . 

Terima kasih semua.
Details :
BAWAL HASYA
Material 
Awning Bawal : Como Crepe
Shawl : Chiffon georgette ( Berat dan beralun)
Size : 2.0m x 0.6m

Tak panas! Mudah digayakan ! Effect muka tirus ! Labuh dan Selesa.
Whatsapp :016 5661639
Email : Hawtshawls@gmail.com














 
Images by Freepik