Pages

Followers

Hawtshawls Order form

Instagram
Customer Status : New Customer
Regular Customer
I want to purchase :
Full Name:
Email Address:
Contact Number :
Mailing Address(Home/Office/College) :
Poscode :
Items (Name/Code/Quantity) :
Alternative Code(s) In order your items is out of stock :

Please , EMAIL/SMS us by sending details after bank in which is Bank , Date , Time and Amount .

Present us ATTACHMENT OF SLIP RECEIPT , MMS , PRINT SCREEN OF ONLINE TRANSFER RECEIPT .

Payment Via :
Shipping Method :
Dateline of payment : Once Received confirmation From Hawtshawls
2 hours after replied
24 hours after replied

*Jika saya membuat payment lebih daripada 24jam dengan ini Order saya dibatalkan ( jika ada sebab sila beritahu dahulu) .

*Sila baca Terma dan syarat sebelum membuat pesanan ,

Dengan ini saya bersetuju dgn terma &syarat di atas : Ya

TERIMA KASIH atas Pesanan anda . ORDER anda akan dibalas dalam masa 24 Jam . Jika masih tidak mendapat invoice , sila Sms terus kepada kami. Tq


Form provided by Freedback.
Item(s) will be post via Pos Laju only in MALAYSIA. And POS LAJU . Sila pastikan emel anda betul sebelum submit order! Sila cek emel @ spam box @ junk mail dalam tempoh 48 jam setelah mensubmir order . Serious buyer only .

Tuesday, July 7, 2015

Premium Instant Shawl Printed Neeta

Assalamualaikum . Setelah sekian lama kami menyepi di blog , Alhamdulillah Aidilfitri kalini kami tidak membuka mana mana booth jualan raya jadi tumpuan kami hanyalah pada Online sahaja.
haaaa korang , entry kalini nak update khas buat penyokong hawtshawls yg lama dah tak cuba tudung kami tu , dariapda Singapore , Brunei , Sabah & Sarawak serta Semenanjung Malaysia bolehlah order dengan kami . 

Kalini kami bawakan Premium Exclusive Instant Shawls Printed Neeta . Yang ni memang susah nak dpt design dia kerana supplier kami yg menghasilkan sendiri tudung ini dengan JAHITAN yg sangat kemas dan teliti oleh tailor yang terlatih . Material juga amatlah terbaik , kami menjanjikan MATERIAL Cotton Lycra buat semua pembeli. So kalau nak raya ni tak payah nak leceh-leceh cari pin ape lilit teruk-teruk. SARUNGKAN jer INSTANT SHAWLS ni dan lilit sekali , hahhh dah siap tak sampai 5 saat wahh! jANGAN RISAU , bukaan dalam Instant shawls kami sudah tertutup leher .

Untuk korang yg berminat boleh Whatsapp/ Fill up Order Form / Email kami.


Mobile No (Whatsapp) : +601656616369
Email : hawtshawls@gmail.com
Facebook : www.facebook.com/hawtshawls


Price : RM 50.00
semoena nak raya dah so kita nak kasi clear kita offer hanya harga!!

RM 39.90 / pcs only !!!
RM 39.90 / pcs only !!!
RM 39.90 / pcs only !!!

Pembelian sebanyak 3 helai ke atas FREE POSTAGE seluruh malaysia

Code : Neeta 01
Code : Neeta 02

Code : Neeta 03


Code : Neeta 04

Code : Neeta 05

Code : Neeta 06



Code : Neeta 07

Code : Neeta 08

Code : Neeta 09

Code : Neeta 10

Code : Neeta 11

Code : Neeta 12

Code : Neeta 13

Code : Neeta 14

Code : Neeta 15

Code : Neeta 16

Code : Neeta 17

Code : Neeta 18

Code : Neeta 19



Code : Neeta 20




Premium Instant Shawl Printed Neeta

Assalamualaikum . Setelah sekian lama kami menyepi di blog , Alhamdulillah Aidilfitri kalini kami tidak membuka mana mana booth jualan raya jadi tumpuan kami hanyalah pada Online sahaja.
haaaa korang , entry kalini nak update khas buat penyokong hawtshawls yg lama dah tak cuba tudung kami tu , dariapda Singapore , Brunei , Sabah & Sarawak serta Semenanjung Malaysia bolehlah order dengan kami . 

Kalini kami bawakan Premium Exclusive Instant Shawls Printed Neeta . Yang ni memang susah nak dpt design dia kerana supplier kami yg menghasilkan sendiri tudung ini dengan JAHITAN yg sangat kemas dan teliti oleh tailor yang terlatih . Material juga amatlah terbaik , kami menjanjikan MATERIAL Cotton Lycra buat semua pembeli. So kalau nak raya ni tak payah nak leceh-leceh cari pin ape lilit teruk-teruk. SARUNGKAN jer INSTANT SHAWLS ni dan lilit sekali , hahhh dah siap tak sampai 5 saat wahh! jANGAN RISAU , bukaan dalam Instant shawls kami sudah tertutup leher .

Untuk korang yg berminat boleh Whatsapp/ Fill up Order Form / Email kami.


Mobile No (Whatsapp) : +601656616369
Email : hawtshawls@gmail.com
Facebook : www.facebook.com/hawtshawls


Price : RM 50.00
semoena nak raya dah so kita nak kasi clear kita offer hanya harga!!

RM 39.90 / pcs only !!!
RM 39.90 / pcs only !!!
RM 39.90 / pcs only !!!

Pembelian sebanyak 3 helai ke atas FREE POSTAGE seluruh malaysia

Code : Neeta 01
Code : Neeta 02

Code : Neeta 03


Code : Neeta 04

Code : Neeta 05

Code : Neeta 06



Code : Neeta 07

Code : Neeta 08

Code : Neeta 09

Code : Neeta 10

Code : Neeta 11

Code : Neeta 12

Code : Neeta 13

Code : Neeta 14

Code : Neeta 15

Code : Neeta 16

Code : Neeta 17

Code : Neeta 18

Code : Neeta 19



Code : Neeta 20




 
Images by Freepik