Pages

Followers

Hawtshawls Order form

Instagram
Customer Status : New Customer
Regular Customer
I want to purchase :
Full Name:
Email Address:
Contact Number :
Mailing Address(Home/Office/College) :
Poscode :
Items (Name/Code/Quantity) :
Alternative Code(s) In order your items is out of stock :

Please , EMAIL/SMS us by sending details after bank in which is Bank , Date , Time and Amount .

Present us ATTACHMENT OF SLIP RECEIPT , MMS , PRINT SCREEN OF ONLINE TRANSFER RECEIPT .

Payment Via :
Shipping Method :
Dateline of payment : Once Received confirmation From Hawtshawls
2 hours after replied
24 hours after replied

*Jika saya membuat payment lebih daripada 24jam dengan ini Order saya dibatalkan ( jika ada sebab sila beritahu dahulu) .

*Sila baca Terma dan syarat sebelum membuat pesanan ,

Dengan ini saya bersetuju dgn terma &syarat di atas : Ya

TERIMA KASIH atas Pesanan anda . ORDER anda akan dibalas dalam masa 24 Jam . Jika masih tidak mendapat invoice , sila Sms terus kepada kami. Tq


Form provided by Freedback.
Item(s) will be post via Pos Laju only in MALAYSIA. And POS LAJU . Sila pastikan emel anda betul sebelum submit order! Sila cek emel @ spam box @ junk mail dalam tempoh 48 jam setelah mensubmir order . Serious buyer only .

Monday, August 15, 2016

TELEKUNG ARAFAHXMARYAM

Telekung Maryam.
KECANTIKAN TELEKUNG MARYAM X HAWTSHAWLS.
YG PASTI KUALITI JAUH BERBEZA DENGAN KELUARAN DARI VIETNAM . KERANA KAMI MEMPUNYAI KEPAKARAN TAILOR SENDIRI ( AWNING KEPALA TERSIAP TAMPAK KEMAS TERLETAK )
♡Material yg digunakan adalah Lycra heavy viscose (ala2 jersey silk)
♡ Kain lembut, beralun silk (stretchable)
♡Jahitan awning tersiap ada tidak perlu memakai anak tudung lagi dan anti tembam kerana tulang muka labuh pipi.
♡ Kain yg sesuai untuk solat kerana tidak jarang dan tidak nampak kedut

More details:
FREE SIZE
Labuh kain 48" 
Lebar kain 29" 
Labuh belakang telekung 56" 
Labuh depan telekung daripada Dagu 37"

Booking 24hrs.
GRAB IT FAST !
Price : Rm 79.00 /set
'WHATSAPP ke +0165661639 untuk layanan istimewa 
😊







Update warna masih Available.

1) Blue Black
2)Dark grey
3)Dusty Green
4)Dusty Pink
5)Peach
6)Silver
7)Baby Blue
8)Light Yellow
9) Purplish

BAWAL INSTANT SHAWL HASYA

Bawal Shawl Hasya ♡
Saya suka pakai BAWAL !!! EHHHH pakai SHAWL pun saya suka! Haaaaaa! Banyaknye kena beli . Dah tgh2 sendu gaji ni aduhaiii. Haaaaa mcm ni! JANGAN PENING2 gusar2 korang boleh jimat sekali dgn Bawal Shawl Hasya ni.


Harini pakai style Bawal esok pakai style Shawl pulak BESTNYA !!!
Panjang Shawl adalah 2.0 meter. Allah seronoknya senang nak lilit-lilit nak pusing2 mcm mana pon boleh lebar pulak 0.6m wahh takde nak nampak leher tu bila lilit tu.

Berapa harga ni ?????

HARGA kami tawarkan sangat -sangat mampu dimiliki tau . STUDENT , SEKTOR AWAM , SWASTA walhal SURI RUMAH PUN mampu .... Alhamdulillah.
Sehelai Rm **.** . Rm 50 ke ? Bukan bukan... Rm 45? Lagilah Bukan... Rm 40 .... bukan juga. Ok tunggu apa lg nak tahu harga boleh PM kami atau Whatsapp +0165661639


Kami bawakan rona warna Pastel kegemaran ramai masa kini. Sweet sweet gitu 
😊
 Material awning kami tak pakai Voile sebab apa? Sebab kami nak jaga tudung bila pin tak mudah tertetas so kami guna crepe dah la senang bentung sekali je iron banyak kali boleh pakai.

Saya juga open untuk BORONG seminum 11 helai sebab ada 11 warna. Boleh pilih! Harga? PM PM PM . 

Terima kasih semua.
Details :
BAWAL HASYA
Material 
Awning Bawal : Como Crepe
Shawl : Chiffon georgette ( Berat dan beralun)
Size : 2.0m x 0.6m

Tak panas! Mudah digayakan ! Effect muka tirus ! Labuh dan Selesa.
Whatsapp :016 5661639
Email : Hawtshawls@gmail.com














BAWAL BIDANG BESAR 55 AZKAA


Bawal Azkaa
3tones.
Bidang 55
Bucu Bulat

Price : RM 24.00 /pcs 
Exc postage

Berminat utk order?
1) Screenshots gambar tudung
2) Send gambar whatsapp 0165661639
3) Berikan details seperti nama, alamat .
4) Tunggu reply dari kami utk step seterusnya

Happy shopping ♡
















Tuesday, July 7, 2015

Premium Instant Shawl Printed Neeta

Assalamualaikum . Setelah sekian lama kami menyepi di blog , Alhamdulillah Aidilfitri kalini kami tidak membuka mana mana booth jualan raya jadi tumpuan kami hanyalah pada Online sahaja.
haaaa korang , entry kalini nak update khas buat penyokong hawtshawls yg lama dah tak cuba tudung kami tu , dariapda Singapore , Brunei , Sabah & Sarawak serta Semenanjung Malaysia bolehlah order dengan kami . 

Kalini kami bawakan Premium Exclusive Instant Shawls Printed Neeta . Yang ni memang susah nak dpt design dia kerana supplier kami yg menghasilkan sendiri tudung ini dengan JAHITAN yg sangat kemas dan teliti oleh tailor yang terlatih . Material juga amatlah terbaik , kami menjanjikan MATERIAL Cotton Lycra buat semua pembeli. So kalau nak raya ni tak payah nak leceh-leceh cari pin ape lilit teruk-teruk. SARUNGKAN jer INSTANT SHAWLS ni dan lilit sekali , hahhh dah siap tak sampai 5 saat wahh! jANGAN RISAU , bukaan dalam Instant shawls kami sudah tertutup leher .

Untuk korang yg berminat boleh Whatsapp/ Fill up Order Form / Email kami.


Mobile No (Whatsapp) : +601656616369
Email : hawtshawls@gmail.com
Facebook : www.facebook.com/hawtshawls


Price : RM 50.00
semoena nak raya dah so kita nak kasi clear kita offer hanya harga!!

RM 39.90 / pcs only !!!
RM 39.90 / pcs only !!!
RM 39.90 / pcs only !!!

Pembelian sebanyak 3 helai ke atas FREE POSTAGE seluruh malaysia

Code : Neeta 01
Code : Neeta 02

Code : Neeta 03


Code : Neeta 04

Code : Neeta 05

Code : Neeta 06



Code : Neeta 07

Code : Neeta 08

Code : Neeta 09

Code : Neeta 10

Code : Neeta 11

Code : Neeta 12

Code : Neeta 13

Code : Neeta 14

Code : Neeta 15

Code : Neeta 16

Code : Neeta 17

Code : Neeta 18

Code : Neeta 19



Code : Neeta 20




Friday, April 18, 2014

Bawal Goldish Songket

(Edisi Restock ke-300pcs)

 Bawal Songket Goldish Black/Emerald green/Maroon/Elec blue

 Deskripsi : SQUARE Songket

 Material : Cotton Silk 

Size : Bidang 45 

 Gambar in model boleh tgk pic by Tasha Manshahar

 To order : Whatsapp 566 1639

 Email : hawtshawls@gmail.com 

: Order :Code /Quantity :Name and Address

 Harga :Rm 24.00/pcs (Excluding Postage)

 Postage 1-3pcs : Semenanjung :Rm 6.00 

S.Sarawak : Rm 10.00 Payment in 24hrs .

 Selepas drpd masa tersebut kita akan open order pada org lain . Kalau lambat just inform kita boleh consider

. Email : Hawtshawls@gmail.com

 Whatsapp :016 566 1639 😙 Www.hawtshawls.com

 Model : @myraamohd 

Photo : @broadpictures


 Regards, @wunnybulan #sayajual #visitmyig #squarebawal #ipoh







Add caption



TELEKUNG ARAFAHXMARYAM

Telekung Maryam.
KECANTIKAN TELEKUNG MARYAM X HAWTSHAWLS.
YG PASTI KUALITI JAUH BERBEZA DENGAN KELUARAN DARI VIETNAM . KERANA KAMI MEMPUNYAI KEPAKARAN TAILOR SENDIRI ( AWNING KEPALA TERSIAP TAMPAK KEMAS TERLETAK )
♡Material yg digunakan adalah Lycra heavy viscose (ala2 jersey silk)
♡ Kain lembut, beralun silk (stretchable)
♡Jahitan awning tersiap ada tidak perlu memakai anak tudung lagi dan anti tembam kerana tulang muka labuh pipi.
♡ Kain yg sesuai untuk solat kerana tidak jarang dan tidak nampak kedut

More details:
FREE SIZE
Labuh kain 48" 
Lebar kain 29" 
Labuh belakang telekung 56" 
Labuh depan telekung daripada Dagu 37"

Booking 24hrs.
GRAB IT FAST !
Price : Rm 79.00 /set
'WHATSAPP ke +0165661639 untuk layanan istimewa 
😊







Update warna masih Available.

1) Blue Black
2)Dark grey
3)Dusty Green
4)Dusty Pink
5)Peach
6)Silver
7)Baby Blue
8)Light Yellow
9) Purplish

BAWAL INSTANT SHAWL HASYA

Bawal Shawl Hasya ♡
Saya suka pakai BAWAL !!! EHHHH pakai SHAWL pun saya suka! Haaaaaa! Banyaknye kena beli . Dah tgh2 sendu gaji ni aduhaiii. Haaaaa mcm ni! JANGAN PENING2 gusar2 korang boleh jimat sekali dgn Bawal Shawl Hasya ni.


Harini pakai style Bawal esok pakai style Shawl pulak BESTNYA !!!
Panjang Shawl adalah 2.0 meter. Allah seronoknya senang nak lilit-lilit nak pusing2 mcm mana pon boleh lebar pulak 0.6m wahh takde nak nampak leher tu bila lilit tu.

Berapa harga ni ?????

HARGA kami tawarkan sangat -sangat mampu dimiliki tau . STUDENT , SEKTOR AWAM , SWASTA walhal SURI RUMAH PUN mampu .... Alhamdulillah.
Sehelai Rm **.** . Rm 50 ke ? Bukan bukan... Rm 45? Lagilah Bukan... Rm 40 .... bukan juga. Ok tunggu apa lg nak tahu harga boleh PM kami atau Whatsapp +0165661639


Kami bawakan rona warna Pastel kegemaran ramai masa kini. Sweet sweet gitu 
😊
 Material awning kami tak pakai Voile sebab apa? Sebab kami nak jaga tudung bila pin tak mudah tertetas so kami guna crepe dah la senang bentung sekali je iron banyak kali boleh pakai.

Saya juga open untuk BORONG seminum 11 helai sebab ada 11 warna. Boleh pilih! Harga? PM PM PM . 

Terima kasih semua.
Details :
BAWAL HASYA
Material 
Awning Bawal : Como Crepe
Shawl : Chiffon georgette ( Berat dan beralun)
Size : 2.0m x 0.6m

Tak panas! Mudah digayakan ! Effect muka tirus ! Labuh dan Selesa.
Whatsapp :016 5661639
Email : Hawtshawls@gmail.com














BAWAL BIDANG BESAR 55 AZKAA


Bawal Azkaa
3tones.
Bidang 55
Bucu Bulat

Price : RM 24.00 /pcs 
Exc postage

Berminat utk order?
1) Screenshots gambar tudung
2) Send gambar whatsapp 0165661639
3) Berikan details seperti nama, alamat .
4) Tunggu reply dari kami utk step seterusnya

Happy shopping ♡
















Premium Instant Shawl Printed Neeta

Assalamualaikum . Setelah sekian lama kami menyepi di blog , Alhamdulillah Aidilfitri kalini kami tidak membuka mana mana booth jualan raya jadi tumpuan kami hanyalah pada Online sahaja.
haaaa korang , entry kalini nak update khas buat penyokong hawtshawls yg lama dah tak cuba tudung kami tu , dariapda Singapore , Brunei , Sabah & Sarawak serta Semenanjung Malaysia bolehlah order dengan kami . 

Kalini kami bawakan Premium Exclusive Instant Shawls Printed Neeta . Yang ni memang susah nak dpt design dia kerana supplier kami yg menghasilkan sendiri tudung ini dengan JAHITAN yg sangat kemas dan teliti oleh tailor yang terlatih . Material juga amatlah terbaik , kami menjanjikan MATERIAL Cotton Lycra buat semua pembeli. So kalau nak raya ni tak payah nak leceh-leceh cari pin ape lilit teruk-teruk. SARUNGKAN jer INSTANT SHAWLS ni dan lilit sekali , hahhh dah siap tak sampai 5 saat wahh! jANGAN RISAU , bukaan dalam Instant shawls kami sudah tertutup leher .

Untuk korang yg berminat boleh Whatsapp/ Fill up Order Form / Email kami.


Mobile No (Whatsapp) : +601656616369
Email : hawtshawls@gmail.com
Facebook : www.facebook.com/hawtshawls


Price : RM 50.00
semoena nak raya dah so kita nak kasi clear kita offer hanya harga!!

RM 39.90 / pcs only !!!
RM 39.90 / pcs only !!!
RM 39.90 / pcs only !!!

Pembelian sebanyak 3 helai ke atas FREE POSTAGE seluruh malaysia

Code : Neeta 01
Code : Neeta 02

Code : Neeta 03


Code : Neeta 04

Code : Neeta 05

Code : Neeta 06



Code : Neeta 07

Code : Neeta 08

Code : Neeta 09

Code : Neeta 10

Code : Neeta 11

Code : Neeta 12

Code : Neeta 13

Code : Neeta 14

Code : Neeta 15

Code : Neeta 16

Code : Neeta 17

Code : Neeta 18

Code : Neeta 19



Code : Neeta 20




Bawal Goldish Songket

(Edisi Restock ke-300pcs)

 Bawal Songket Goldish Black/Emerald green/Maroon/Elec blue

 Deskripsi : SQUARE Songket

 Material : Cotton Silk 

Size : Bidang 45 

 Gambar in model boleh tgk pic by Tasha Manshahar

 To order : Whatsapp 566 1639

 Email : hawtshawls@gmail.com 

: Order :Code /Quantity :Name and Address

 Harga :Rm 24.00/pcs (Excluding Postage)

 Postage 1-3pcs : Semenanjung :Rm 6.00 

S.Sarawak : Rm 10.00 Payment in 24hrs .

 Selepas drpd masa tersebut kita akan open order pada org lain . Kalau lambat just inform kita boleh consider

. Email : Hawtshawls@gmail.com

 Whatsapp :016 566 1639 😙 Www.hawtshawls.com

 Model : @myraamohd 

Photo : @broadpictures


 Regards, @wunnybulan #sayajual #visitmyig #squarebawal #ipoh







Add caption



 
Images by Freepik